Έρχεται το ανανεωμένο C4 Cactus


Με τη μοναδική του προσωπικότητα, το νέο Cactus C4 είναι η τελευταία λέξη της μόδας στα εξαιρετικά άνετα crossover, έτοιμο να ταρακουνήσει την αγορά το πρώτο τετράμηνο του 2018.

To Cactus C4 αναβαθμίστηκε εκ βάθρων, υιοθετώντας τις κλασικές γραμμές της σειράς από τεχνολογικής και μηχανικής απόψεως, συνεχίζοντας ταυτόχρονα να ξεχωρίζει μέσω της μοναδικής του προσωπικότητας και άνεσης.

Η αισθητική του αυτοκινήτου είναι πιο τολμηρή από ποτέ αλλά αποκτά ενισχυμένη θέση. Εσωτερικά το Cactus C4 προσφέρει απαράμιλλη άνεση, βυθίζοντας τους επιβαίνοντες σε ένα αληθινό κουκούλι ασφάλειας. Με το πλεονέκτημα του προγράμματος Citroen Advanced Comfort, το νέο Cactus C4 είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που λανσάρει αναρτήσεις με προοδευτικά υδραυλικά μαξιλάρια (PHC), κάνοντας την αίσθηση μίας «βόλτας με το μαγικό χαλί» προσιτή στα πλήθη και είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που μπορεί να καυχηθεί για τα προηγμένα καθίσματα άνεσής του. Με τη μοναδική του προσωπικότητα, το νέο Cactus C4 είναι η τελευταία λέξη της μόδας στα εξαιρετικά άνετα crossover, έτοιμο να ταρακουνήσει την αγορά το πρώτο τετράμηνο του 2018.

Το στάτους του μοντέλου έχει ενισχυθεί με την προσθήκη των βασικών στοιχείων της σειράς συμπεριλαμβανομένων και των 12  βοηθητικών προγραμμάτων οδήγησης, των τριών τεχνολογιών συνδεσιμότητας, των κινητήρων του, αναπτύσσοντας έτσι  ιπποδύναμη μέχρι 130 άλογα και το ξεχωριστό  στυλ του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s