Οδήγηση στο επόμενο επίπεδο!


Δεν οδηγείτε απλά το αυτοκίνητό σας για να φτάσετε κάπου αλλά απολαμβάνετε τις επιδόσεις του; Θα σας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσετε τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα σας και δεν θα θέλετε να βγείτε ξανά από το αυτοκίνητό σας!

+30% ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ & ΡΟΠΗ

Απελευθερώστε την πραγματική δυναμική του κινητήρα σας. Το πρόγραμμα της RaceChip ξεκλειδώνει έως και 30% περισσότερη ισχύ.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ & ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 

Απολαμβάνετε επιτάχυνση και ταχύτητα χωρίς ανησυχία, η Α.Μακρής σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής, αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την επιλογή σας, εντός 30 ημερών και εγγυάται για μέρη του κινητήρα στα exclusive μοντέλα.

ΕΩΣ 15% ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Η σημαντική αύξηση της ροπής επιτρέπει να γίνονται οι μετατοπίσεις νωρίτερα, οδηγώντας σε μικρότερη κατανάλωση. Η εξοικονόμηση καυσίμων δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστική.

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ και θα σας ενημερώσουμε για τα κατάλληλα για το όχημά σας προϊόντα Racechip.

 

Η Α. Μακρής βρίσκεται στον χώρο του αυτοκινήτου για πάνω από 30 χρόνια.

Δραστηριοποιούμαστε ως επίσημος αντιπρόσωπος και επισκευαστής αυτοκινήτων για τις Seat, Citroen και Skoda καθώς και άλλων προϊόντων αυτοκινήτου όπως η Racechip και η AutogasHellas.

Παράλληλα, μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε δημιουργήσει την ομάδα Makris Racing που εξειδικεύεται τόσο στην συμμετοχή και επίτευξη διακρίσεων όσο και στην επιλογή των καλύτερων προϊόντων για την επίδοση των αυτοκινήτων. Μαζί με τα προϊόντα της Racechip η Α. Μακρής σας παρέχει τεχνογνωσία και φερεγγυότητα για την επιλογή και τοποθέτηση του καταλληλότερου προϊόντος tuning για τις ανάγκες σας.

Α. Μακρής – το μεγαλύτερο όνομα στην εξυπηρέτηση.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s