Με το βλέμμα στο μέλλον η SEAT


Συμμετέχοντας και αυτή τη χρονιά για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο Mobile World Congress, η SEAT θα παρουσιάσει τα τελευταία βήματα προόδου στην Easy Mobility, τη στρατηγική ανάπτυξης της μελλοντικής κινητικότητας. Ο πλήρης προσαρμόσιμος SEAT Simulator, οι πρώτες πρωτοβουλίες που προέκυψαν από τη συνεργασία της εταιρείας με την Telefónica, η ενσωμάτωση της Alexa και άλλων συστημάτων ψυχαγωγίας και τέλος οι συναντήσεις δικτύωσης μεταξύ ανώτερων στελεχών της SEAT με αντιπροσώπους κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας, θα είναι μερικές από τις δράσεις της SEAT κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Ένα από τα highlight της μάρκας στο Mobile World Congress 2018 θα είναι το SEAT Leon Cristobal, το οποίο επιδιώκει την εκμηδένιση των ατυχημάτων σε αστικά περιβάλλοντα.

Ένα από τα highlight της μάρκας στο Mobile World Congress 2018 θα είναι το SEAT Leon Cristobal, το οποίο επιδιώκει την εκμηδένιση των ατυχημάτων σε αστικά περιβάλλοντα. Με έμφαση στην ασφαλή κινητικότητα, αυτός ο πραγματικός «φύλακας άγγελος», που έλαβε θετικές κριτικές στο πρόσφατο Smart City Expo, συγκεντρώνει περισσότερους από 15 βοηθούς ασφαλείας με στόχο τη μείωση των κύριων αιτιών ατυχημάτων που οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος, όπως περισπασμοί του οδηγού κατά την οδήγηση, υπνηλία, ταχύτητα ή κατανάλωση αλκοόλ.

Επίσης, η μάρκα επωφελούμενη της συμμετοχής της στο συνέδριο θα παρουσιάσει τη συνεργασία της με ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα ψυχαγωγίας στο κόσμο. Για μια ακόμη φορά, η SEAT θα γίνει η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα ενσωματώσει αυτό το σύστημα στα οχήματα της. Επιπλέον, ο Luca de Meo θα προβεί σε μία σημαντική ανακοίνωση κατά της διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, στις 26 Φεβρουαρίου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s